Renvar
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Renvar er et selskap med 40 års erfaring innen profesjonelt renhold. Vårt fag er alt som handler om vedlikehold av alle innvendige og utvendige overflater på eiendommer. Vår lange erfaring gir deg trygghet for at du får forslag til de beste løsninger.

Basert på vår lange erfaring og samarbeid med de største grossister og sluttkunder har vi valgt ut noen produktgrupper innen renhold som er spesielt viktig for oss. Produktene vi velger skal være bærekraftige og gi fordeler for bruker og miljøet. Spesielt viktig er at våre produkter kan brukes i henhold til anbefalte vedlikeholds instrukser.

Vi har valgt å sette søkelys på " din personlige rullende arbeidsplass " Våre bærekraftige løsninger innen rengjøringsvogner, hotellvogner, restaurantvogner og vogner for ulike håndverkere sikrer brukeren en effektiv rullende arbeidsplass. Våre produkter kan tilpasses bruker og for de oppgaver som skal løses. Staff produserer vogner av 99,2 % resirkulert plast og vi har ansvaret for utvikle disse produktene i Norden.

Flora sine vogner for utvendig rengjøring og plukking av søppel gir brukerene den beste arbeidsdagen. Unike produkter for en effektiv arbeidsdag

Rengjøringsmaskiner er viktig for godt og effektivt renhold. Som samarbeidspartner for Star maskinene i Norge kan vi tilby robuste og brukervennlige rengjøringsmaskiner til det Nordiske markedet.

Renvar er og agent for flere ledende produsenter i Norden og Europa. De har valgt å gi oss ansvaret for å utvikle deres produkter på det Norske markedet. Skulle du som leverandør ønske at vi hjelper deg med å etablere et salg i Norge eller Norden er det bare å ta kontakt.

Vi selger våre produkter gjennom samarbeidende forhandlere men følger opp deg som sluttkunde så mye du ønsker.

Stein Erik Rønneberg

Trykk ENTER for å søke