Renvar
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rent Tørt Bygg

Renvar holder kurs i Rent tørt bygg og har det nødvendige utstyret du trenge for hele bygge perioden. Enten det gjelder rengjøring, beskyttelse eller håndtering av avfall har vi produkter som gjør byggeperioden renere. 

Grønn Sone, fra råbygg til tett bygg

Vogner som takler et røffere miljø er våre Flora vogner. De kan utrustes med nødvendig utstyr for grovere rengjøring. De store punkteringsfrie hjulene sørger for enkel tilkomst til de fleste områder. Vognene er laget av materiale som tåler tøff bruk og fuktighet. 

Våre avfall systemer i resirkulert plast kan utplasseres for enkel kildesortering av avfall. De er solide og har hjul for enkel transport fra avfallsted til container. 

Gul Sone, fra bygg til avluttet støvende arbeid

Håndverkere bærer mye på en arbeidsplass og setter ofte verktøy og utstyr på gulvet. Desverre er dette ofte årsaken til skader i underlaget. En god håndverker arbeidsvogn for oppbevaring av utstyr og verktøy gjør arbeidsdagen lettere, gir bedre ergonomi og gjør det lettere å holde orden. Arbeidsvognene kan og integreres med utstyr for rengjøring og avfall. 

Rød Sone, fra avslutttet støvende arbeid og til overlevering

Når bygget endelig er klar for den siste viktige rengjøringen er det viktig å jobbe riktig og vi anbefaler å bruke vogner for å oppbevare utstyr, en bedre ergonomi, kontroll på fuktighet og kjemikalier og ta vare på brukte mopper. Dette er en periode hvor det ofte oppstår skader i gulvene fordi bygget er overlevert og utstyr og møbler settes inn i bygget. Bruk maskinelt renhold for å ha kontroll på fuktighet.

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke